Vianočné ozdoby a dekorácie z korálikov

Piatok, 3. november 2023

Práve teraz je ten správny čas pustiť sa do prvého vianočného tvorenia. Nielen preto, aby ste mali všetko včas pripravené a mohli sa o advente už len pozerať na rozprávky, ale aj preto, že toho skrátka stihnete vyrobiť viac! Prinášame vám inšpiráciu na 5 krásnych vianočných dekorácií z korálikov.

Vianočné ozdoby a dekorácie z korálikov

Špirálkový korálkový stromček

Ešte než si domov prinesiete stromček, tak si môžete vyrobiť tieto špirálkové stromčeky z drôtikov a drevených korálikov. Vytvoriť si z nich môžete pokojne celý les, pretože ich výroba nezaberie veľa času a každý môže byť trošku inak veľký alebo farebný.

Vianočný venček z korálikov

Týmto vianočným venčekom z korálikov podľa návodu od našej autorky Martiny Křížovej môžete nielen ozdobiť sviatočnú tabuľu. Môžete ho aj zavesiť na dvere, na okno alebo až bude doma ten skutočný vianočný stromček, tak aj naň!

Adventný veniec trochu inak

Predchádzajúci návod obsahoval tie najmenšie korálky v našej ponuke, táto oproti tomu obsahuje tie najväčšie. Z veľkých 40, 30 a 20mm korálikov môžete vytvoriť originálny adventný veniec. Korálky môžete tiež pomaľovať podľa toho, ako farebne budete mať ladenú výzdobu. A ak by ste si chceli vytvoriť aj sviečky, žiadny problém! Pozrite sa do nášho rázcestníka Všetko na výrobu sviečok, kde nájdete materiál, tipy aj inšpiráciu pre voskové tvorenie.

Korálkové hviezdičky z dreva

Pri drevených korálikoch ešte chvíľku zostaneme. Zvlášť tie nefarbené sú obľúbené na tvorbu jednoduchých vianočných ozdôb. A ak máte aj vy radšej minimalistickejšie vianoce, než tie blyštivé, tieto hviezdičky z drevených korálikov jednoducho na svojom stromčeku musíte mať.

Vianočný stromček v kruhu

Pokiaľ vám hviezdička z korálikov príde ako príliš minimalistická, môžete vyskúšať aj tento návod na vianočný stromček v drevenom krúžku. A pretože je táto ozdôbka už predsa len trochu výraznejšia, môžete ju zavesiť nielen na stromček, ale napríklad aj na dvere alebo do okna.

TIP: Rozcestník + výzva

Celý november sa so svojou vianočnou tvorbou môžete zapojiť do novembrovej výzvy, ktorej témou je práve výroba vianočných ozdôb a dekorácií. Vyhrať môžete až 40 €. Ozdoby nemusia byť vyrobené iba z korálikov, ale pokojne z obľúbenej samotvrdnúcej hmoty, Jesmonite alebo macramé. Prezrite si stránku Všetko pre vianočné ozdoby a dekorácie, kde nájdete množstvo inšpirácie, materiálu aj ďalšie návody zadarmo.

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Pri sviatočnom stole sa zíde každoročne najbližšia rodina alebo priatelia. Dotvorte sviatočnú tabuľu vlastnoručne vytvorenou dekoráciou, nech je aj tohtoročný Štedrý večer nezabudnuteľný! Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych dekorácií a vychytávok, ktoré si môžete sami vyrobiť. Prezrite si ich v tomto článku!

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Štedrý deň sa blíži, darčeky už sú vybrané, vyrobené, nakúpené alebo na ceste a vy premýšľate, ako ich originálne zabaliť? Pripravili sme pre vás 5 tipov na štýlové balenia darčekov a krásne menovky, prezrite si ich v tomto článku!

Anjelská DIY inšpirácia

Anjelská DIY inšpirácia

Anjelici neodmysliteľne patria k vianočným sviatkom. Môžeme ich vidieť na trhoch, v kostoloch aj v sprievode čerta a Mikuláša. Vytvorte si roztomilého papierového, dreveného, korálkového alebo macramé anjelika aj vy! V tomto článku sme pre vás pripravili tipy na 6 originálnych anjelikov, ktoré si môžete sami vyrobiť.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť