5 tipov na tvorenie v ružovej farbe!

Neděle, 1. máj 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v ružovej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej májovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v ružovej farbe!

Milí tvorcovia, 

doružova rozkvitnuté sú čerešne, ktoré čakajú na prvomájové bozky, ružová je aj tvorivá výzva na mesiac máj.

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v ružových tónoch a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok.

Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o ružovej farbe dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii ružovej farby alebo sa môžete inšpirovať trebárs v tomto článku, kde nájdete, okrem iného, aj výherné príspevky v rámci minuloročnej ružovej výzvy.

Podložka z krištáľovej živice so sušenými kvetmi

Krištáľová živica a sušené lisované kvety, to je kombinácia, ktorá neomrzí na šperkoch ani v interiéri! Keď navyše pridáte trocha ružového pigmentu, získa transparentná živica jedinečný nádych doružova. Vyskúšajte to trebárs v tomto návode a vytvorte si originálnu jarnú podložku.

Náramok z ružového opálu

O opále sa hovorí, že aktivuje srdcovú čakru. Možno práve preto je považovaný za kameň lásky a nehy. V kombinácii s korálikmi od Preciosa® Components a príveskom v tvare lotosového kvetu od OmegaCast vyzerá tento náramok priam luxusne, posúďte (a vyrobte si ho:-)) sami!

Macramé rámik (nielen) na zamilované fotografie

Rámiky nemusia byť len z dreva alebo kovu, môžu byť aj z macramé. Že neveríte? Vytvorte si originálny kúsok do vášho domova a zarámujte si trebárs prvomájový bozk, pretože farba rozkvitnutej čerešne sa k tejto priadzi doslova hodí!

Boho náušnice so strapcami a lotosmi

Milujete jar, boho štýl a ružovú farbu? V tom prípade sa vám tieto náušnice s ružovými strapcami a motívom lotosového kvetu rozhodne budú páčiť. Zvládne ich vyrobiť každý, postačia na to ketlovacie kliešte a za pár minút môžu robiť parádu a trepotať sa v ľahkom jarnom vetre.

Jesmonite podložka so sušenými kvetmi

Podložiek nikdy nie je dosť! Hodia sa na odkladanie kľúčov, pod pohár s nápojom, na šperky a na mnoho ďalších vecí. Hmota Jesmonite sa na tvorbu takých podložiek vyslovene hodí, môžete navyše kombinovať rôzne pigmenty a miešať si vlastné odtiene všetkých farieb. Sušené kvety potom dodajú podložke ten pravý jarný nádych. Tak na čo bude táto? Na kľúče, na šperky alebo na niečo úplne iné?

Určite ale preskúmajte celú sekciu Návodov a inšpirácie. Možno objavíte tú pravú kombináciu pre váš originálny výtvor v ružovej farbe.

Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3 Ak sa budete svojimi ružovými doplnkami chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, ak fotku označíte #vyzvaodkoralok a #inspiraciaodkoralok.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2022

Výzva od Manumi 2022

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 farebnými súťažnými výzvami od Manumi!

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zlatej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej decembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v čiernej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej októbrovej výzvy!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
98 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Daniela
Pondelok, 18. Marec 2024

100%

Nakupuji zde opakovaně, jsem spokojená

Eva
Sobota, 16. Marec 2024

100%

Rychlost

Eva
Štvrtok, 14. Marec 2024

100%

Prodejna splněných přání