5 tipov na tvorenie v červenej farbe!

Utorok, 1. február 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v červenej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej februárovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v červenej farbe!

Milí tvoritelia,

už od konca januára je možné všade vo výkladoch vidieť srdcia a blížiaci sa sviatok Sv. Valentína. Akú inú farbu teda zvoliť pre február než červenú?

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v červených tónoch a zapojiť sa tak do súťaže o super korálikové ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na balíček korálikov a víťaz mesiaca na poukážku 500 Kč na nákup korálikov podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o červenej farbe dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii červenej farby, alebo sa môžete trebárs inšpirovať v tomto článku, kde nájdete okrem iného aj výherné príspevky v rámci minuloročnej červenej výzvy. Alebo si prečítajte, aký význam má motív srdca, ktorý k červenej skrátka patrí! <3

Originálne sutašky v tvare srdca

Obľúbené sutaškové šperky známe v mnohých variáciách koniec-koncov patria aj k európskemu folklóru. Prečo ale nespojiť sutaškovú klasiku, luxus Preciosa® Components a oboje nezakomponovať tematicky do motívu srdca? Môžu vzniknúť tieto originálne sutaškové náušnice.

Romantická dekorácia aj štýlový doplnok

Ak plánujete stráviť valentínsky večer u seba doma a pripraviť trebárs nejakú dobrú večeru, nesmiete zabudnúť na štýlovú výzdobu. Toto krásne macramé srdce vyrobíte za pár minút z kovového rámu na macramé a červenej macramé priadze podľa nášho videonávodu.

A vzhľadom na to, že ide naozaj o štýlovú ozdobu, určite netreba po valentínskom dni schovať srdiečko do škatule, parádu môže robiť naďalej!

Minerálový náramok pre šťastie…

… nech sa večer vydarí, ako má! <3 Kombinácia červeného jaspisu regalitu, bieleho koralu a komponentov zo striebra Ag 925/1000 vyzerá naozaj krásne. Jednoduchý náramok vytvoríte za pár minút a môžete si vybrať medzi striebornými a pozlátenými komponentmi, podľa vášho outfitu.

A ak by ste chceli mať náramok ešte červenší, máme v ponuke aj iné minerály červenej farby. Trebárs červený korál, klasický červený jaspis, tmavší brekciový jaspis alebo magický červený jantár v rôznych veľkostiach a tvaroch.

Koráliková mašľa ako od Snehulienky

Ak si chcete vytvoriť nejaký nežný doplnok k inak vyšperkovanému outfitu, môžete sa inšpirovať trebárs rozprávkou o Snehulienke a vytvoriť si z korálikov rozprávkovú mašličku – ozdobu do vlasov (alebo brošňu).

Romantické náušnice s jantárom

Spojenie luxusných komponentov od Amoracast s legendami opradeným jantárom nemôže vyzerať zle! Krásne ríbezľové náušnice zvládne vytvoriť každý, môžete si opäť vybrať z mnohých strieborných alebo pozlátených spájacích dielov a príveskov, mnohé z nich sú momentálne vo výpredaji a môžete ich kúpiť so zľavami až 50 %!

Určite ale preskúmajte celú sekciu návodov a inšpirácie. Možno objavíte tú pravú kombináciu pre váš originálny výtvor v červenej farbe. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3

Ak sa budete svojimi červenými doplnkami chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #vyzvaodkoralok a #inspiraciaodkoralok.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2022

Výzva od Manumi 2022

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 farebnými súťažnými výzvami od Manumi!

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zlatej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej decembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v čiernej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej októbrovej výzvy!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť