Tvorenie pre dlhé jesenné večery

Štvrtok, 2. november 2023

Prinášame vám inšpiráciu k jesennému tvoreniu, pri ktorom sa môžete zahriať za dlhých večerov, ktoré so sebou záver roka prináša. Pusťte sa do jedného, dvoch alebo pokojne rovno všetkých šiestich originálnych doplnkov a dekorácií!

Tvorenie pre dlhé jesenné večery

Macramé podtácok pod hrnček

Nie je snáď nič lepšie za jesenného sychravého počasia ako hrnček dobrého horúceho čaju. A aby taký hrnček nezanechal kolieska, treba použiť podtácok. A čo treba si jeden vyrobiť? Pustiť sa môžete napríklad do macramé podtácku podľa tohto návodu.

Sviečka

Sviečky k tomuto obdobiu jednoducho neodmysliteľne patria. Úplne jednoduchú sviečku si môžete vytvoriť do jednej z našich nádob, ktoré môžete štýlovo pomaľovať napríklad lístočky. Skvele sa na to hodia akrylové Posca fixy, v ponuke máme množstvo farieb i hrúbok. Nezabudnite si tiež vybrať vonnú esenciu, aby vám sviečka pekne prevoňala domov.

Kvetinová podložka s vonnou sviečkou

Samotvrdnúca hmota je obľúbeným materiálom nielen na tvorenie s deťmi. Môžete z nej vytvoriť aj takúto originálnu podložku so sušenými kvetmi alebo napríklad s trblietkami.

Kvetinová záložka do knihy

Počas jesenných večerov pri zapálenej sviečke as hrnčekom horúceho čaju sa číta jedna báseň. Alebo pokojne viac básní, poviedky, romantický príbeh alebo napínavá detektívka… Aby vám z deja nič neutieklo, môžete si vyrobiť túto štýlovú záložku do knižky.

Papierová guľa

Minimalistický štýl je trendom posledných rokov a dekorácia z papiera k nim rozhodne patrí. Už vlani sme vám priniesli inšpiráciu na škandi vianočné dekorácie, tento rok k predchádzajúcim tipom pridávame ešte tieto krásne papierové gule, ktorých výroba bude baviť aj deti.

Hviezdičkové vonné vosky

Pripravili sme pre vás návod na krásne hviezdičky z vonných voskov v jesenných farbách. Vyrobiť ich je naozaj jednoduché, skúste to. Potrebovať budete ešte aromalampu a čajovú sviečku, ale potom už stačí len zapáliť a behom chvíľky sa vašim domovom bude liať krásna (a vami vybraná) vôňa. TIP: Hotové vonné vosky môžete ale tiež zaviazať do organzového vrecka a originálny vianočný darček je na svete.

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do májovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s kvetinovými akcentmi. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.