5 tipov na tvorenie v prírodných farbách

Štvrtok, 1. september 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v prírodných farbách alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej septembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v prírodných farbách

Milí tvorcovia,

jeseň a jej zemité tóny sa, bohužiaľ, už nezadržateľne blížia, poďme sa na ňu pripraviť v septembrovej výzve, ktorá sa ponesie v prírodných farbách.

V rámci tento výzvy nám môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v béžových, hnedých a ďalších prírodných tónoch a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o týchto farbách dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii hnedej alebo béžovej farby.

Náramok zo záhnedy

Ak hľadáte (skoro) univerzálny decentný šperk k svojim jesenným outfitom, náramok zo záhnedy bude iste tou správnou voľbou. Zaujímavo sfarbený polotransparentný kremeň doplnený zlatými komponentmi Nunn Design sa skrátka hodí ku všetkému!

Originálny pozdrav so sušenými kvetmi

S kraftovým papierom sa dá vyhrať na sto spôsobov! Jedným z nich je výroba vlastných pozdravov a obálok, ktoré iste každého obdarovaného potešia viac, než tie kúpené v obchode. Návod na jednoduchý pozdrav so sušenými kvetmi vrátane štýlovej obálky nájdete tu!

Slúchadložrút – kapsa na slúchadlá

Kde zasa sú tie slúchadlá? A ako sa zvládli v tom vrecku takto zamotať? Aby sa to už neopakovalo, ušite si praktickú kapsu na slúchadlá podľa návodu od Báry Bláhovej. Do nej môžete slúchadlá uložiť tak, že sa nezamotajú, a vy si budete môcť bez rozmotávacieho stresu rovno zapnúť niečo na počúvanie.

Jesmonite krabička s viečkom

Slúchadlá teda máme nezamotané a po ruke. Na všetky ďalšie drobnosti, šperky alebo napríklad korálky sa vždy hodí krabička. Jednu takú a dokonca ozdobnú as viečkom, si môžete vyrobiť z Jesmonite hmoty podľa tohto návodu.

Nástenné macramé so strapcami

Macramé je trendy! Zútulní každý priestor a samotné tvorenie, uzlíkovanie a motanie môže byť aj relaxom. Ešte ste to neskúsili? Vytvorte si toto nástenné macramé s drevenými korálikmi a strapcami a veríme, že macramé priadze a šnúry už len tak z ruky nedáte!

Určite ale preskúmajte celú sekciu Návodov a inšpirácie. Možno objavíte tú pravú kombináciu na váš originálny výtvor v prírodných farbách. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3

Ak sa budete svojou tvorbou chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #manumivyzva.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2022

Výzva od Manumi 2022

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 farebnými súťažnými výzvami od Manumi!

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zlatej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej decembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v čiernej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej októbrovej výzvy!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Utorok, 23. Apríl 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov