Tipy na originálne karnevalové masky

Štvrtok, 15. február 2024

Vytvorte si vlastné masky na karneval alebo do sprievodu! Pripravili sme pre vás 4 návody a pár tipov na originálne šperky a masky, s ktorými budete za hviezdu na každom karnevale. Prezrite si ich hneď teraz!

Tipy na originálne karnevalové masky

Okaté okuliare

Ježkovy voči, to je nápad! Vezmite si obyčajné okuliare alebo napríklad len obrúčky od starých okuliarov, kde sa rozbilo sklíčko, k tomu tavnú pištoľ, balenie nalepovacích očiek a pusťte sa do tvorenia podľa tohto okatého (ale neopozeraného!) návodu od Martiny.

Okuliare pre korálkárky

Staré okuliare môžete upcyklovať tým, že ich využijete na ďalšie tvorenie a nalepovať nemusíte len očička. Zaujímavo budú vyzerať aj polepené korálky, ako je to v tomto návode. Fantázii sa ale medze nekladú, takže si môžete vymyslieť čokoľvek iné, čím ich polepíte. Skúsiť môžete ženilkové drôty, penovku, nalepovacie kamene alebo napríklad obľúbené brmbolce.

Veselé brmbolcové náušnice

Trocha farieb ku karnevalu patrí rovnako ako brmbolce a strapce. Jednoduché brmbolcové náušnice zostavíte podľa tohto návodu za pár minút a veríme, že si zaslúži vyniesť nielen na karneval. Poslúži určite aj ako zaujímavé okorenenie každodenného outfitu.

Čelenka s ženilkovými drôtikmi

Vytvorte si vlastnú korunu z čelenky a ženilkových drôtikov. Tie môžete farebne doladiť podľa svojho karnevalového kostýmu a z farebnej penovky môžete vystríhať rôzne tvary, ktoré na drôtiky nalepíte a ktoré sa budú na drôtikoch za chôdze i tanca krásne trepotať a trblietať.

Zostavte si masku z kreatívnej sady

Pokiaľ si chcete masku vytvoriť, ale nemáte možnosť nad ňou premýšľať do každého detailu, kreatívne sady na výrobu masiek vám môžu ušetriť čas. V sadách nájdete všetko potrebné na zostavenie efektnej masky jednorožca, slona, žirafy, zajačika alebo iných zvieratiek a superhrdinov. Ďalšou možnosťou je originálna vyškrabávacia maska, na ktorú si špeciálnou špachtličkou môžete vyškriabať tvary a čiary podľa svojej fantázie. Pod čiernou vrstvou sa ukrýva dúhový podklad a je tak takmer isté, že každá jedna maska bude úplný originál.

Maľovanie na tvár

Maľovanie na tvár alebo originálne masky nesmie chýbať na žiadnom karnevale, party, detskej oslave alebo napríklad v prípravách na halloweensky sprievod! Pusťte sa do toho a vytvorte si originálnu masku roztomilého zvieratka, desivé čarodejnice alebo zombie. Vďaka kvalitným farbám a pomôckam na maľovanie na tvár od britskej firmy Snazaroo, ktorá je obľúbená aj medzi profesionálmi, môžete dosiahnuť vždy tie najlepšie výsledky.

Nalepovacie kamienky na tvár

Každú masku, obrázok na tvári alebo iný efekt môžete štýlovo doladiť nalepovacími kamienkami. Použiť ich môžete napríklad aj pri líčení, vrátane toho plesového.

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Kreatívna valentínska inšpirácia 🧡

Kreatívna valentínska inšpirácia 🧡

Pusťte si k sebe na Valentína trochu lásky a srdiečok! 🧡 Pripravili sme pre vás 6 originálnych tipov, na valentínske šperky a dekorácie, ktoré si môžete vyrobiť doma. Pozrite si tipy hneď teraz!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Piatok, 26. Apríl 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání