Tipy na DIY jesenné vence

Streda, 27. september 2023

Keď začne padať prvé lístie, stmieva sa o niečo skôr a rána sa stávajú chladnejšími, tak vieme, že sa nenávratne blíži jeseň. Ten ale hrá farbami a práve všetky padajúce listy, gaštany a ihličie ponúkajú úplne novú inšpiráciu pre jesenné tvorenie. A prvou lastovičkou kreatívnej jesene bývajú tradične DIY jesenné vence. Pripravili sme pre vás tipy na 3 originálne vence, z macramé, lyka aj opadaného lístia, prezrite si ich v tomto článku!

Tipy na DIY jesenné vence

Macramé veniec so sušeným kvetom

Na tento originálny macramé veniec môžete pridať nasušené kvety z leta, a to najmä ak si chcete zachovať ešte chvíľu spomienku na teplejšie počasie. Ale nikde nie je napísané, že do neho nemôžete zakomponovať aj jesenné kvety, lístie a ihličie, ktoré naopak navodia tú pravú jesennú atmosféru. Okrem obľúbenej prírodnej farby priadze môžete použiť celú škálu ďalších farieb, vďaka čomu bude váš veniec skutočne jedinečný a presne podľa vás!

Veniec z lyka

Ak máte radi minimalizmus a prírodné motívy (a tavnú pištoľ), najskôr vás zaujme tento jednoduchý veniec z lyka podľa návodu našej autorky Báry. Priamo v lyku na venci sú zakomponované korálky z exotického dreva Bodhi a Rudraksha, prípadne môžete zvoliť trochu výraznejšie farebné drevené korálky.

Veniec plný jesenného lístia

Kombinácia papierových listov a tých skutočných pozbieraných na prechádzke je presne to, čo robí tento veniec tak originálnym! Ako tie papierové, tak aj tie prírodné môžete štýlovo dozdobiť akrylovými farbami alebo sprejmi. Napríklad tie v metalických farbách vyzerajú naozaj skvele.

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inšpiráciaodmanumi

Súvisiace články

Kúzelná doprava zdarma

Kúzelná doprava zdarma

Časovo obmedzená akcia: len do pondelka môžete nakúpiť a mať dopravu zdarma.

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Dni Manumi a zľava až 6,6 €

Nakúpte do nedele 14. 4. 2024 a môžete mať zľavu až 6,6 € na celý nákup! Ako na to? Čítajte nižšie.

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.