Tipy na darčeky za pár korún

Streda, 29. november 2023

Darčeky nemusia byť drahé a okázalé, aby ukázali, ako vám na obdarovanom záleží! V tomto článku sme pre vás pripravili tipy na 6 originálnych darčekov, na ktoré môžete nakúpiť materiál za pár korún, ich výroba zaberie naozaj chvíľku, ale napriek tomu úplne úprimne zahrejú pri srdci. Prezrite si ich v tomto článku!

Tipy na darčeky za pár korún

Náramok z minerálov

Šperky z minerálov, predovšetkým náramky, sa neustále tešia veľkej obľube. Vďaka neprebernému množstvu minerálov, komponentov, príveskov a spojovacích dielov, môžete vytvoriť šperk presne na mieru tomu, komu ho chcete darovať. Prezrite si náš rázcestník Všetko pre náramky z minerálov, ide nájdete materiál, tipy a triky i odpovede na často kladené otázky alebo navštívte sekciu Návodov a inšpirácie, kde na vás čaká viac ako 200 návodov na šperky z minerálov a drahých kameňov.

TIP: Videli ste už zrekonštruovanú kategóriu minerálov? V lete sme pre vás sprehľadnili kategórie a pridali sme množstvo zaujímavých informácií aj nových druhov minerálov!​

Vonná sviečka

Vyrobiť sviečku je oveľa jednoduchšie, než si myslíte! A ak doma skladujete aj sklenené nádobky od vypálených sviečok s tým, že raz určite budú potrebné… Teraz nastal ich čas! Prezrite si návod na vonnú sviečku so sušenými kvetmi, ktorá urobí radosť a ešte k tomu prevonia domov!

Farebné mydlíčka

Tento návod na jednoduché farebné mydlá je vhodný aj na tvorenie s deťmi. Pre samotné rozohrievanie a liatie je samozrejme potrebný vždy dozor dospelého, ale spoločne si užijete veľa zábavy, môžete vyberať farbičky a hotové mydlo aj hravo zabaliť napríklad do organzových vrecúšok.

Kľúčenka zo zmršťovacej fólie

Kúzelník by možno mávol prútikom a predniesol “deferzo”, nám musí na zmenšenie nakresleného obrázku stačiť zmršťovacia fólia a rúra. Tým sa obrázok nielen zmenší, ale aj zafixuje a môžete z neho mať krásny prívesok na kľúče. Prezrite si celú ponuku zmršťovacích fólií, kde nájdete okrem klasických aj čierne, svietiace v tme alebo také, na ktoré môžete motív či fotografiu vytlačiť.

Vonné mydlá do skrine

Biely kvádrik s kvetinou, celé krásne voňavé, ale obyčajné mydlo to nie je, jasný pane! :) Originálnym a zároveň praktickým darčekom sú aj kvetinové mydielka podľa tohto návodu od Míši. Vďaka praktickej šnúrke sa môžu zavesiť na šatníkovú tyč a až vône zovšedné, tak je možné ich jednoducho presniesť do kúpeľne a začať používať ako mydlo.

Bambulková záložka do knihy

Pre všetky knihomoly sú vždy vďačným darčekom záložky do knihy. Roztomilú záložku s brmbolcami môžete vytvoriť z háčkovacej priadze a za pomoci brmbolcovača. Takýto darček sa skvele hodí aj ako doplnok k zakúpenej knihe.

TIP: Diamantové maľovanie a maľovanie podľa čísel

Neviete si rady s darčekom, nechcete nič tvoriť od vrcholu, ale predsa len by ste radi dali niečo kreatívne? Prezrite si kategóriu maľovania podľa čísel alebo diamantového maľovania. Nájdete tam množstvo motívov vrátane originálnych diel slávnych maliarov. Zvlášť v kategórii diamantového maľovania nájdete množstvo samolepiek, blokov i 3D postavičiek, ktoré môžete ozdobiť kamienkami a darovať ich.

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Štýlové dekorácie na vianočný stôl

Pri sviatočnom stole sa zíde každoročne najbližšia rodina alebo priatelia. Dotvorte sviatočnú tabuľu vlastnoručne vytvorenou dekoráciou, nech je aj tohtoročný Štedrý večer nezabudnuteľný! Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych dekorácií a vychytávok, ktoré si môžete sami vyrobiť. Prezrite si ich v tomto článku!

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Tipy na originálne balenie vianočných darčekov

Štedrý deň sa blíži, darčeky už sú vybrané, vyrobené, nakúpené alebo na ceste a vy premýšľate, ako ich originálne zabaliť? Pripravili sme pre vás 5 tipov na štýlové balenia darčekov a krásne menovky, prezrite si ich v tomto článku!

Anjelská DIY inšpirácia

Anjelská DIY inšpirácia

Anjelici neodmysliteľne patria k vianočným sviatkom. Môžeme ich vidieť na trhoch, v kostoloch aj v sprievode čerta a Mikuláša. Vytvorte si roztomilého papierového, dreveného, korálkového alebo macramé anjelika aj vy! V tomto článku sme pre vás pripravili tipy na 6 originálnych anjelikov, ktoré si môžete sami vyrobiť.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.