Samotvrdnúca hmota

Zobraziť všetky rubriky

Veľkonočné vajíčka 5x inak

Veľkonočné vajíčka 5x inak

Máte na Veľkú noc na stole pažiť? Čo tak si ju tento rok skrášliť vlastnoručne vyrobenými vajíčkovými zápichmi? Sú zo samotvrdnúcej hmoty a môžete ich pokojne vyrábať aj s malými pomocníkmi.

Ako dekorovať samotvrdnúcu hmotu

Ako dekorovať samotvrdnúcu hmotu

Samotvrdnúca hmota sa teší takej obľube aj kvôli tomu, že ju môžete dekorovať na tisíc spôsobov. Pomocou hmoty si prakticky vymodelujete svoje “čisté plátno”, ktoré vám dá základný tvar. Je však len na vás, akým štýlovým smerom sa ďalej vydáte.

Pomôcky pre tých, ktorí to so samotvrdnúcou hmotou myslia vážne

Pomôcky pre tých, ktorí to so samotvrdnúcou hmotou myslia vážne

Nejak sa začať musí. A pri samotvrdnúcej hmote rozhodne platí, že začať sa dá s málom. Čo ale robiť, ak chcete svoje tvorenie posunúť na ďalšiu úroveň? Pomôžu vám profesionálne pomôcky! Poďte sa s nami pozrieť na zoznam nástrojov, ktoré by vo vašej dielničke nemali chýbať.

Ako začať so samotvrdnúcou hmotou

Ako začať so samotvrdnúcou hmotou

Samotvrdnúca hmota nie je na trhu novinkou. Tí z vás, ktorí holdujú tvoreniu, ju určite zaznamenali už pred rokmi – hmota, ktorá nepotrebuje ani piecť, ani variť a umožňuje začiatočníkom aj pokročilým tvoriť zaujímavé doplnky a dekorácie. V posledných mesiacoch však zažíva nečakaný boom. Rovnako ako v prípade macramé za to môžu trendy v interiérovom dizajne – prírodné materiály, organické tvary a nedokonalosť sú v súčasnej dobe na výslní.



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Eva
Streda, 27. Marec 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Utorok, 26. Marec 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Marec 2024

100%

rýchlosť