Januárová výzva: Zima + 5 nápadov na tvorenie

Pondelok, 1. január 2024

Zapojte sa do januárovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s motívom zimy. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Januárová výzva: Zima + 5 nápadov na tvorenie

Milí tvorcovia,

aj v roku 2024 vás vyzývame na tvorenie!

Témou prvej tohtoročnej výzvy sa stáva tvorba šperkov a dekorácií s motívom zimy. Či už tvoríte z korálikov, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odlievate krištáľovú živicu alebo vosk, modelujete zo samotvrdnúcej hmoty alebo napríklad kombinujete viac techník - tento rok bude plný výziev presne pre vás!

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoju tvorbu. Stačí nám na Facebooku alebo na Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento příspěvek. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Víťaz mesiaca sa odteraz môže tešiť na poukážku na 40 €, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 20 € a pre tretie miesto 10 €. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

Trocha inšpirácie zo sekcie návodov:

Vločky z krištáľovej živice

Trblietajú sa ako čerstvo napadaný sneh, ale trblietavé zostanú aj keď sa trochu oteplia a nastane obleva. Čo je to? No predsa tieto krásne snehové vločky z krištáľovej živice. Môžete si vybrať hneď z 5 foriem na snehové vločky a z viac ako 55 farieb, pigmentov a trblietok, ktorými môžete svoje dielko doladiť k dokonalosti.

Podložka pod hrnček

Pri snehových vločkách ešte zostaneme s ďalším tipom. Z drevených výrezov z preglejky môžete vytvoriť krásny podtácok pod hrnček, aby sa už nikde neobjavilo žiadne koliesko! Okrem drevených výrezov budete potrebovať iba tavnú pištoľ. Hotový výrobok potom môžete nafarbiť alebo nechať v prírodnom prevedení, ktoré sa skvele hodí k obľúbenému scandi štýlu.

Opletený svietnik

Pletené svetre a ponožky k zimnému obdobiu neodmysliteľne patria. Skúste taký macramé svetrík vyrobiť aj svietniku alebo napríklad hrnček, domovu to, zvlášť v zimnom období, dodá trochu útulnosti a vy si zahrejete prstíky, keď budete dekoráciu tvoriť. Mimochodom, skúšali ste si už vyrobiť vlastnú sviečku? Nie je to nič ťažké. Inšpiráciu, tipy aj materiál nájdete v našom rozcestníku Všetko na výrobu sviečok. Zapálenú sviečku nikdy nenechávajte horieť bez dozoru.

Prívesky z korálikov v tvare vločiek

Premeňte sa na snehovú kráľovnú! Vyrobte si prívesky v tvare snehových vločiek z priehľadných korálikov podľa návodu od našej autorky Saši. Pripnúť ich môžete buď na náušnice alebo na náhrdelník. Krásne sa budú vynímať na úplne obyčajnej striebornej retiazke, vybrať si môžete z rôznych štýlov retiazok, ktoré predávame v metráži od 10 cm.

Ľadová macramé druha

Macramé dúhy sú trendom posledných rokov. Krásne sa hodí do detských izbičiek aj do štýlových spální a obývačiek. No ak zime sa hodí tiež! Naša autorka Ivča vytvorila tento návod na macramé dúhu krásnou metalickou priadzou, ktorá akoby odrážala trblietanie padajúcich snehových vločiek.

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Aprílová výzva: Príroda + 5 nápadov na tvorenie

Aprílová výzva: Príroda + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do aprílovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií z prírodných materiálov. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do májovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s kvetinovými akcentmi. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.