Februárová výzva: Láska + 5 nápadov na tvorenie

Štvrtok, 1. február 2024

Zapojte sa do februárovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s motívom lásky. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Februárová výzva: Láska + 5 nápadov na tvorenie

Milí tvorcovia,

aj vo februári vás vyzývame k tvoreniu a akú inú tému pre tento mesiac zvoliť, než zamilovanej?

Takže témou februárovej výzvy sa stáva tvorba šperkov a dekorácií s motívom lásky.

Či už tvoríte z korálikov, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odlievate krištáľovú živicu alebo vosk, modelujete zo samotvrdnúcej hmoty alebo napríklad kombinujete viac techník - tento rok bude plný výziev presne pre vás!

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoju tvorbu. Stačí nám na Facebooku alebo na Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento příspěvek. Pravidlá nájdete tu.

Každý mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Víťaz mesiaca sa odteraz môže tešiť na poukážku na 40 €, pre druhé miesto máme pripravenú poukážku na 20 € a pre tretie miesto 10 €. Poukazy môžete uplatniť na nákup na našom e-shope alebo v predajni.

Trocha inšpirácie zo sekcie návodov:

Srdiečková mydlová bonboniéra

Návod na výrobu kúzelné mydlové bonboniéry s “bonbónikmi” v tvare srdca je naozaj jednoduchý. Okrem odliatia mydlíček bude na vás hlavne vymyslieť, ako kreatívne ozdobiť krabičku. K tomu môžete použiť akrylové popisovače, washi pásky, originálne výrezy v tvare srdiečok alebo napríklad nalepovacie kamienky.

Macramé srdce so sušenými kvetmi a úlomkami krištáľu

Ak vaše srdce prepadlo macramé a uzlíkovaniu, toto je skvelá možnosť, ako vašu lásku vyjadriť. Srdce z bielej macramé šnúry je doplnené sušenými kvetmi a krištáľovými úlomkami. Tie môžete ale vymeniť napríklad za ruženín, amazonit, fluorit alebo za iný tromlovaný kameň a vybrať si môžete aj inú farbu macramé šnúry a doladiť srdce presne tak, aby ladilo k vášmu domovu.

Prianiečko zložené srdce

Prekvapte niekoho ručne vyrobeným prianím v tvare zloženého srdca. Tento návod vám ukáže, ako srdiečko poskladať a na vás bude vymyslieť, aký odkaz ukryjete dovnútra. Bude to obyčajne neobyčajné "Milujem ťa" alebo napríklad básnička?

Citrínové náramky so zlatým srdcom

Tajomná energia kameňov aj ich originálne sfarbenie zakomponovaných do šperkov nás jednoducho baví. Vytvorte si párové náramky z minerálov a nechajte sa inšpirovať napríklad týmto návodom na náramky z citrínu so zlatým geometrickým srdcom. Hotový náramok bude elegantným doplnkom aj krásnou upomienkou na drahú polovičku, ktorú môžete mať stále pri sebe.

Sviečka v pohári na šampanské

Premeňte bežnú pohár na šampanské v originálnu gélovú sviečku. Tá je ideálna na vytvorenie romantickej atmosféry alebo ako unikátna dekorácia pre slávnostné chvíle. Na dno pohára môžete nasypať korálky v tvare srdiečok alebo napríklad sušené okvetné lístky ruží, ktoré v priehľadnej sviečke krásne vyniknú.

Sklenené prívesky Manumi v tvare srdca

Objavte nové sklenené a precízne brúsené prívesky v tvare srdca! V našej ponuke nájdete hneď 4 atraktívne farby - modrú, ružovú, červenú a transparentnú s odleskami v 2 veľkostiach, konkrétne 10 a 14 mm. Hodí sa na tvorbu náušníc, náhrdelníkov, náramkov alebo pokojne celých setov a táto výzva je ideálnym dôvodom na vyskúšanie tvorby s touto novinkou.

Pozrite si aj ďalšie návody na šperky aj dekorácie! Fotonávod vás prevedie tvorbou krok po kroku av sekcii Materiál na výrobu nájdete presne to, čo je k jednotlivým projektom potrebné. Takže nebudete musieť nič ďalšie riešiť a môžete sa pustiť rovno do tvorenia! Návody sú zadarmo, naopak nás veľmi potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inspiraceodmanumi

Súvisiace články

Aprílová výzva: Príroda + 5 nápadov na tvorenie

Aprílová výzva: Príroda + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do aprílovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií z prírodných materiálov. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do májovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s kvetinovými akcentmi. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Marcová výzva: Veľká noc + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte se do březnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s motivem Velikonoc. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 40 €!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.