DIY projekty na Dušičky, Halloween alebo čokoľvek na jeseň oslavujete

Štvrtok, 26. október 2023

Inšpirujte sa k troche strašidelného tvorenia, ktoré bude baviť nielen deti, ale aj dospelých! Aj efektné dušičkové alebo halloweenske dekorácie totiž môžete pripraviť doslova za pár minút. Pripravili sme pre vás tipy na 5 originálnych (a trochu strašidelných) dekorácií!

DIY projekty na Dušičky, Halloween alebo čokoľvek na jeseň oslavujete

Macramé netopier

Keď nepriletí netopier k vám, môžete si ho vyrobiť sami z macramé priadzí a zavesiť si ho na stenu alebo na okno! Prezrite si tento návod od našej macrame ambasádorky Ivči, kde je všetko vysvetlené prehľadne uzlík po uzlíku.

Duchovia s očíčkami

Nalepovacie očíčka a lepidlo je „základ“ vybavenia každého kreatívneho kufríka! Keď k tomu zabehnete do lekárničky pre trochu gázy a do kuchyne pre alobal na modelovanie, roztomilý duch bude zachvíľu na svete. Pod ducha môžete vložiť LED sviečku a nechať tak ducha efektívne (aj efektne) strašiť napríklad v nejakom temnom kútiku.

Strašidelne roztomilá girlanda

Keď už sme pri tých očkách, máme pre vás ešte jeden nápad, kam ich nalepiť! Z háčkovacej priadze si môžete vytvoriť aj takúto girlandu s duchmi. Ich farbu môžete prispôsobiť výzdobe svojho večierka alebo domova, pretože farieb háčkovacích priadzí máme hneď niekoľko variant, už ste ich videli?

Papierové tekvice

Pre toho, koho baví viac lepenia a strihania, než dlabania, tak presne pre toho tu máme tento návod na tekvica z papiera. Tekvica sa navyše rozhodne nepokazí ako tie vyrezávané, takže ich môžete smelo využiť aj budúci rok! Jedinou nevýhodou je, že z nich nejde uvariť polievka. :(

Sviečka

Sviečky k tomuto obdobiu jednoducho neodmysliteľne patria. Úplne jednoduchú sviečku si môžete vytvoriť do jednej z našich nádob, ktoré môžete štýlovo pomaľovať buď lístočkami alebo nejakým iným tematickým motívom. Napríklad akrylové Posca fixy budú vyzerať skvele av ponuke nájdete množstvo farieb i hrúbok. Tak čo to bude? Biele lístočky, duch, krv alebo napríklad klasická halloweenska tekvica?

Budeme radi, keď sa s nami podelíte o výsledky svojej tvorby. Buď na našom Facebooku, alebo na Instagrame. Značka #inšpiráciaodmanumi

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do májovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s kvetinovými akcentmi. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.