5 tipov na tvorenie vo fialovej farbe!

Piatok, 1. júl 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie vo fialovej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej júlovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie vo fialovej farbe!

Milí tvorcovia,

fialová farba bola vyhlásená farbou roka, preto práve ona nesmie v našej tohtoročnej tvorivej výzve chýbať!

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete môžete ukázať svoje šperky a dekorácie vo fialových tónoch, a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny! 

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok. Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o fialovej farbe dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii fialovej farby alebo sa môžete napríklad inšpirovať v tomto článku, kde nájdete okrem iného aj výherné príspevky v rámci minuloročnej fialovej výzvy.

Macramé anjel na kruhu

Máte radi obľúbený symbol anjela? Potom vás tento jednoduchý návod na macramé anjela nadchne. Vytvorte si neopozeranú dekoráciu - patróna do interiéru - vo fialovej farbe.

Náramok z fialového achátu

V letných horúčavách vás fialový achát s frosted efektom síce neochladí, ale vyzerať bude parádne, napríklad na tomto náramku s medvedíkom. A ak nechcete práve medvedíka, môžete si vybrať z celého radu ďalších korálikov s rôznymi motívmi, ktoré máme v ponuke.

Brošňa pre princezné

Kto niekedy nechcel žiť v rozprávke od Disneyho? Ušite si z rokajlových korálikov štýlovú brošňu v tvare mušle, skoro ako od princeznej Ariel!

Kolotoč nad postieľku

To, že z macramé nemusí byť len nástenné dekorácie nie je žiadna novinka. Vytvoriť môžete aj takýto krásny svetlo fialový kolotoč nad detskú postieľku. Zvládne to každý, rovnako tak aj všetky ostatné návody, ktoré sme spísali v tomto článku na tipy na darčeky pre nastávajúce mamičky.

Fialkový jesmonite podtácok

Jesmonite a živice k sebe patria, o tom sme koniec koncov písali aj v tomto článku. Podľa tohto návodu si môžete vytvoriť efektný podtáček vo fialových tónoch, ktorý poslúži ako skvelé miesto na odkladanie kľúčov, šperkov alebo čohokoľvek, čo sa nemá niekam zašantročiť. :-)

Určite ale preskúmajte celú sekciu Návodov a inšpirácie. Napríklad objavíte tú pravú kombináciu pre váš originálny výtvor vo fialovej farbe. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3

Pokiaľ sa budete svojimi fialovými doplnkami chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #vyzvaodkoralku a #inspiraceodkoralku.

Súvisiace články

Korálková veľkonočná nádielka

Korálková veľkonočná nádielka

Nakúpte ešte dnes a môžete získať farebný balíček korálikov ako darček. Zistite viac informácií v tomto článku.

Týždeň šťastia je tu: Získajte stierací žreb aj vy

Týždeň šťastia je tu: Získajte stierací žreb aj vy

Nakúpte u nás v tomto týždni a máte jedinečnú možnosť získať výherný stierací žreb! Zn. Každý stierací žreb prinesie šťastie (a zľavu)!

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

Tipy na veľkonočné tvorenie: 9 kreatívnych nápadov

S Veľkou nocou prichádza perfektný čas na tvorenie dekorácií a ozdôb do svojho domova! Máme pre vás 7 originálnych a jednoduchých DIY návodov, vďaka ktorým vaše bývanie doslova rozkvitne. Pustite sa do tvorby girland, roztomilých zajačikov a kuriatok ešte dnes.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Eva
Streda, 27. Marec 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Utorok, 26. Marec 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Marec 2024

100%

rýchlosť