5 tipov na tvorenie v zelenej farbe!

Piatok, 1. apríl 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zelenej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej aprílovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v zelenej farbe!

Milí tvorcovia, 

s jarou sa to zelená všade okolo nás, tak aká iná farba, ak nie práve zelená, by mala byť farbou aprílovej výzvy od Korálok?

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v zelených tónoch a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok.

Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o zelenej farbe dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii zelenej farby alebo sa môžete trebárs inšpirovať v tomto článku, kde nájdete okrem iného aj výherné príspevky v rámci minuloročnej zelenej výzvy.

Horská panoráma ako na tanieri

Tvorenie s Jesmonite je nielen trendy, ale aj veľmi zábavné. S Jesmonite pigmentmi môžete vytvoriť zhruba nekonečno odtieňov farieb pomocou kombinovania s inými svetlejšími alebo tmavšími farbami. A presne vďaka takému miešaniu vznikla táto Jesmonite tácka s odstupňovanými odtieňmi zelenej farby. Nám motív pripomína horskú panorámu, čo pripomína vám?

Zelené kosoštvorce z rokajlu PRECIOSA Pastel

Pre všetkých milovníkov pastelových farieb vydala Preciosa vlani novinku – rad korálikov s pastelovým prieťahom. Koráliky môžete kúpiť dokopy v štyroch farbách a jednou z nich je aj táto zelená, z ktorej naša autorka Saša Lysenko vytvorila túto krásnu dutinku v sete s náušnicami.

Macramé monstera

Motív monstery je veľmi trendy už niekoľko rokov. Tento motív môžeme nájsť na šperkoch, je obľúbený aj ako tetovanie alebo dekorácia. Tmavozelená farba upokojuje a keď bude doma na stene visieť trebárs táto krásna monstera z macramé, domov bude určite pôsobiť ešte o niečo útulnejšie než predtým.

Náramok z malachitu a (zase s tou) monsterou

Aby tej monstery nebolo málo, pripravili sme pre vás aj jednoduchý návod na štýlový náramok z malachitu a Omegacast prívesku práve s motívom ikonického listu monstery.

Boho náušnice so strapcom a minerálmi

Okrem klasických korálikov z malachitu máme v ponuke tiež zlomky, ktoré sa priamo hodia na tvorenie šperkov v uvoľnenom boho štýle. Vytvorte si jednoduché náušnice s malachitom, jaspisom, TierraCast a strapcom podľa tohto návodu.

Určite ale preskúmajte celú sekciu návodov a inšpirácie. Možno objavíte tú pravú kombináciu na váš originálny výtvor v zelenej farbe. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3 Ak sa budete svojimi zelenými doplnkami chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, ak fotku označíte #vyzvaodkoralok a #inspiraciaodkoralok.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2022

Výzva od Manumi 2022

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 farebnými súťažnými výzvami od Manumi!

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zlatej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej decembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v čiernej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej októbrovej výzvy!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Eva
Streda, 27. Marec 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Utorok, 26. Marec 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Marec 2024

100%

rýchlosť