5 tipov na tvorenie v oranžovej farbe!

Streda, 1. jún 2022

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v oranžovej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej júnovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v oranžovej farbe!

Milí tvorcovia, 

na mesiac jún sme si vybrali žiarivú a hravú letnú farbu – oranžovú!

Aj v rámci tejto výzvy nám môžete ukázať svoje šperky a dekorácie v oranžových tónoch a zapojiť sa tak do súťaže o super kreatívne ceny!

Stačí nám na Facebooku alebo na Instagrame poslať do správy fotku vášho výtvoru alebo ho zdieľať pod tento príspevok.

Aj tento mesiac vyberie jeden člen nášho tímu 3 víťazov. Pravidlá nájdete tu.

Dvaja sa môžu tešiť na tvorivý balíček a víťaz mesiaca na poukážku 20 € na nákup na našom e-shope alebo v predajni podľa svojho výberu.

Ak sa chcete o oranžovej farbe dozvedieť viac, prečítajte si náš špecializovaný článok o psychológii oranžovej farby, alebo sa môžete inšpirovať trebárs v tomto článku, kde nájdete okrem iného aj výherné príspevky v rámci minuloročnej oranžovej výzvy.

Achát obieha okolo Venuše

Farebné komponenty od Omegacast so smaltovanou úpravou nás skrátka bavia! Rovnako tak aj tento oranžový náramok z achátu doplnený príveskom s planétkou. Planétky predávame vo viacerých farebných aj veľkostných prevedeniach, takže si môžete vybrať, či na ruke budete mať Venušu, Zem alebo pokojne celý vesmír!

Bábika z macramé

Z macramé priadzí sa nemusia vytvárať len efektné nástenné dekorácie alebo háčkované košíky! Skúste si podľa návodu od našej autorky Ivči (@byywusha) do prázdneho rámika na obrázok vytvoriť túto roztomilú bábiku v oranžových šatôčkach a s balónikmi. Len balóniky nezabudnite prilepiť, nech z obrázku neodletia! :-)

Medailóniky s kvetinami

FIMO hmotu možno využiť na mnoho vecí. Jednou z nich je tvorba originálnych dekorácií, ako sú trebárs tieto medailóniky, ktoré môžu ozdobiť váš interiér alebo trebárs dôležitý deň, ako je svadba! Čo hovoríte na to, vyrobiť si tieto rozkvitnuté dekorácie na rozlúčke so slobodou?

Šťavnatá ananásová sada!

Ovocie a leto, to ide k sebe! Vytvorte si šťavnatú ananásovú sadu náušníc a náramku z rokajlových korálikov. A ak máte radšej klasické dutinky než retiazkové náramky, tak si môžete ananásový vzor ušiť podľa tohto návodu.

Slniečko na tácke

Komu sa v júni ešte máli slniečka (a tácok), ten môže vyskúšať nevšednú kombináciu svetloružovej a oranžovej farby a vytvoriť si túto štýlovú tácku z Jesmonite. Skvelým pomocníkom na toto tvorenie bude plastová fľaštička s kvapkadlom, ktorú sme nedávno naskladnili.

Určite ale preskúmajte celú sekciu Návodov a inšpirácie. Možno objavíte tú pravú kombináciu na váš originálny výtvor v oranžovej farbe. Veľmi sa na vašu tvorbu tešíme! <3

Ak sa budete svojimi oranžovými doplnkami chváliť na sociálnych sieťach, poteší nás, keď fotku označíte #vyzvaodkoralok a #inspiraciaodkoralok.

Súvisiace články

Výzva od Manumi 2022

Výzva od Manumi 2022

Poďte sa spolu s nami obzrieť za minulým rokom a 12 farebnými súťažnými výzvami od Manumi!

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

5 tipov na tvorenie v zlatej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v zlatej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej decembrovej tvorivej výzvy!

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

5 tipov na tvorenie v čiernej farbe

Vyskúšajte jeden z týchto 5 návodov na tvorenie v čiernej farbe alebo vytvorte niečo podľa seba a zapojte sa do našej októbrovej výzvy!

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Milena
Piatok, 19. Apríl 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Štvrtok, 18. Apríl 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Piatok, 12. Apríl 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.