10 tipov na DIY tvorenie s drevenými komponentmi

Streda, 19. apríl 2023

Prinášame vám tipy na vytvorenie originálneho tienidla, hryzátka pre deti, náramku alebo rámčeka na fotografie a iné nápady. Prezrite si návody na šperky aj dekorácie z korálikov, výrezov a ďalších drevených komponentov a pustite sa do tvorenia.

10 tipov na DIY tvorenie s drevenými komponentmi

Korálikové tienidlo na lampu

Drevené koráliky neslúžia len na výrobu šperkov, ale vyrobiť si z nich môžete aj originálne tienidlo na lampičku. Základov na tienidlá predávame hneď niekoľko, tak si môžete lampičku vytvoriť úplne podľa vášho štýlu. Zátišie s lampičkou môže krásne doplniť tento upcyklovaný pohár so strapcami.

Upcyklovaný rámček na fotografie

Upcyklovať môžete aj starý rámček, a to pomocou obyčajných špachtlí! Neveríte? Prezrite si návody na glamour trblietavý rámček, škandi rámček s drevenými pologuľami alebo boho rámček so sušenými kvetmi a zarámujte si spomienku!

Koráliková vázička

Z korálikov môžete vytvoriť aj túto minimalistickú škandi vázičku na sušené kvety.

Macramé mesiac s ametystom

Či už veríte v magickú silu surových minerálov alebo jednoducho máte radi prírodné materiály, potom tento macramé mesiac s ametystom jednoducho musíte vytvoriť! Ako základ poslúžia drevené výrezy z preglejky v tvare mesiaca, ale pozrite sa aj na ostatné výrezy.

Náramok s exotickým drevom

Drevené náramky sa hodia pre dámy aj pre pánov, navyše sa vďaka prírodnému materiálu príjemne nosia! Tento náramok kombinuje koráliky z palisandrového dreva a Bodhi semienok a zaručene sa hodí ku skoro každému outfitu.

Hračka na hrazdičku

Z drevených korálikov, hryzátok, tyčiek a ďalších komponentov môžete vytvoriť aj hryzátka, retiazky na cumlík alebo hračky na hrazdičku pre najmenšie deti. Skúsiť to môžete napríklad s návodom na roztomilú hračku s ježkom a pre ďalšiu inšpiráciu si určite prezrite náš rozcestník Všetko pre bábätkovské doplnky, kde nájdete napríklad aj silikónové alebo háčkované koráliky a ďalšie komponenty.

Náramok s pierkom a rodonitom

Drevo a minerály, to je niečo, čo k sebe jednoducho patrí. Tento decentný náramok s rodonitom a palisandrovým drevom je navyše doplnený o maličký prívesok s motívom pierka zo striebra Ag 925/1000.

Set náramkov s tigriím okom a rudrakshou

Podobne decentný je aj tento set náramkov v kombinácii tigrieho oka a rudrakshi, ktoré môžete doplniť príveskom s motívom ohm a korálkou s motívom Budhu.

Macramé dúha na mráčiku

Občas sa v živote objavia mráčiky, ale keď to sú tie z drevených výrezov, tak to vôbec nevadí! Upliesť si na ne môžete farebnú dúhu a vytvoriť tak originálnu dekoráciu (nielen) do detskej izby. A pokiaľ sa necítite na uzlíkovaní, ale nejakú dúhu si vyrobiť chcete, inšpirujte sa týmto návodom na korálikovú dúhu so strapčekmi.

Veniec s vtáčikom z FIMO hmoty

Kombinovanie materiálov, to je naša! A keď takto zostanú drevené koráliky, FIMO Air a ešte k tomu máte po ruke nejakú zelenú vetvičku, môžete si vytvoriť napríklad tento rozomilý venček s vtáčikom.

Pozrite sa aj na ďalšie návody s korálkami, výrezmi a ďalšími drevenými komponentmi priamo tu v sekcii Návodov a Inšpirácie. Všetky návody sú zadarmo a veľmi nás potešia, keď výsledky svojej tvorby, inšpirovanej práve v sekcii Návodov označíte na sociálnych sieťach, aby sme sa spolu s vami mohli radovať z hotového diela!

Pokiaľ sa budete svojou tvorbou chváliť na Facebooku alebo na Instagrame, poteší nás, keď fotku označíte #inspiraceodmanumi.

Súvisiace články

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jarná kreatívna inšpirácia: 5 tipov na jarné tvorenie

Jar je tu as ňou čerstvá dávka inšpirácie na tvorenie jarných dekorácií! V tomto článku vám prinášame päť kreatívnych nápadov na DIY svietnik, papierové snežienky alebo nástenné dekorácie. Pustite sa do jarného tvorenia ešte dnes!

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Májová výzva: Kvety + 5 nápadov na tvorenie

Zapojte sa do májovej výzvy, ktorej témou je tvorenie šperkov a dekorácií s kvetinovými akcentmi. Tvorte, pochváľte sa nám a vyhrajte až 40 €!

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Tipy na jednoduché dekorovanie veľkonočných vajíčok 8x inak

Dochádzajú vám nápady na farbenie a maľovanie vajíčok? Nelámte si hlavu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na maľovanie vajec, pre ktoré vám stačí pár základných pomôcok a jedno voľné popoludnie.

Všetky články



Overené našimi zákazníkmi
100 % zákazníkov nás odporúča
z celkom 1 763+ recenzií - zobraziť všetko

Dita
Utorok, 30. Apríl 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondelok, 29. Apríl 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Apríl 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.